Accidente, unul după altul, noaptea trecută în județul Buzău. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un autocar

Accidente, unul după altul, noaptea trecută în județul Buzău. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un autocar

Șirul accidentelor rutiere grave petrecute pe drumurile din județul Buzău. În noaptea de luni spre marți, a avut loc un nou eveniment rutier pe DN2E85, în Poșta Câlnău.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autocarul condus pe direcția Vrancea către Buzău, de către un șofer în vârstă de 43 de ani, din Focșani, a surprins și accidentat un bărbat pieton, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului, iar polițiștii fac verificări la acest moment, în vederea stabilirii identității acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Și pe DJ203K, în Valea Părului, a avut loc un accident rutier, jurul orei 1.00.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Vintila Vodă către Cernătești, de către o șoferiță în vârstă de 21 de ani, din Beceni, a surprins și accidentat o femeie pieton, în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare