Buzăul găzduiește cea de-a şaptea ediție a Concursului de Explorare Urbană

Buzăul găzduiește cea de-a şaptea ediție a Concursului de Explorare Urbană

Societatea Exploratorilor provoacă iubitorii de aventură de orice vârstă la o nouă vânătoare de comori pe străzile și prin parcurile Buzăului. Astfel, organizația duce mai departe tradiția concursului de explorare urbană care a ajuns anul acesta la cea de-a şaptea ediție.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 mai, începând cu orele 08:30. Startul concursului se va da în centrul oraşului Buzău, pe Platoul Dacia, însă până atunci, iubitorii de aventură și mişcare în aer liber sunt aşteptați să se înscrie în competiție. Nu există limită de vârstă, ci doar câteva reguli care trebuie respectate la formarea echipelor.

Nota bene: pentru prima dată în oraşul Buzău organizatorii vor pune la dispoziție o hartă profesională de ORIENTARE cu ajutorul căreia concurenții vor descoperi stațiile electronice aşezate în unele puncte din zona adiacentă a Palatului Comunal Buzău.

Se va concura pe trei categorii însă va fi și o a patra categorie premiată după cum urmează:

➡️Family: echipe formate din cel puțin un copil de maxim 14 ani și cel puțin un membru peste 18 ani;

➡️Open: echipe formate din fete, băieți sau mixte cu cel puțin un membru peste 18 ani;

➡️Liceeni- echipe formate din fete, hăieți sau mixte:

➡️LICEE vor puncta cele mai performante trei echipe ale fiecarui liceu în parte.

Fiecare echipă va fi alcătuită din trei membri care trebuie să aibă obligatoriu asupra lor un instrument de scris și cel puțin un smartphone.

Concursul este deschis oricui dorește să participe fie că este vorba de persoane din afara județului, fie de buzoieni care vor să-si cunoască mai bine oraşul iar organizatorii nu percep niciun fel de taxă de înscriere.

Timp de câteva ore concurenții vor explora orașul pe un traseu pe care vor avea de trecut peste mai multe provocări pentru a strânge cât mai multe puncte. Câştigătorii vor fi premiați în aceeaşi zi la punctul START/FINISH, în cadrul unei festivități programate pentru orele 17.00.

Până pe data de 17 mai doritorii se pot înscrie online accesând formularele urmatoare:

Echipe: htps://docs.google.com/forms/d/1wkkBPwwWoBNbSKXsmCngEZ6VvR2wtFbPLHafRIKTZAo/edit

Individual: https://docs.google.com/forms/d/1DE3zcITPxNo 60019311oHglCkGHQLnFIS6 sklsY/edit?pli=1

De asemenea, înscrieri se vor face și la fața locului, până la momentul startului.

Parteneri în organizarea acestui eveniment sunt: Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, Primăria Municipiului Buzău, Crucea Roșie Buzău, Park Tour Romania, Ecosport Club, Clubul Sportiv Case Sportunior, Jnepenis, Societatea Exploratorilor.

Vă așteptăm alături de noi la o aventură de neuitat, prin cele mai frumoase zone ale oraşului Buzau!

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare