Cătălin Moroșanu și Consiliul Județean Buzău aduc la Buzău a 15-a ediție a Dynamite Fighting Show

Cătălin Moroșanu și Consiliul Județean Buzău aduc la Buzău a 15-a ediție a Dynamite Fighting Show

A 15-a ediție a Dynamite Fighting Show se va desfășura vineri, 24 iunie, în Sala Romeo Iamandi din municipiul Buzău, acolo unde numele principale de pe afiș vor fi Bogdan Stoica, Freddy Kemayo, Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă și Florin Rambo Lambagiu.

Gala Dynamite Fighting Show readuce astfel kickboxul internațional la Buzău după aproape 14 ani. Ultima gală mare organizată la Sala Romeo Iamandi a fost în 2008, atunci când chiar Cătălin Moroșanu îl înfrunta pe Freddy Kemayo.
De această dată, Moroșanu revine în calitate de promotor, iar Kemayo va avea parte de un super fight împotriva lui Sebastian Cozmâncă. De asemenea, triplul campion mondial Bogdan Stoica va avea parte de un super fight internațional.

Printre numele care se mai află pe fight cardul galei de pe 24 iunie se mai numără Bogdan Năstase, Andrei Ostrovanu, dar și Florin Rambo Lambagiu. Acesta din urmă va avea astfel primul meci în România după ce pe 31 mai, la Paris, a luptat pentru centura mondială ISKA la categoria semigrea.

Pe 24 iunie, Rambo va da piept cu campionul Turciei, Unal Burak. De asemenea, într-un super fight, Ionuț Popa îl va înfrunta pe campionul Portugaliei, Diego Freitas, un sportiv cu meciuri în Enfusion, dar și în China.

Buzăul îl va avea ca reprezentant în fight cardul principal pe Andrei Andreescu, deținător al titlului la amatori DFS Tellur. Acesta îl va înfrunta pe sportivul de la frații Stoica, Mădălin Mogoș.

Gala începe vineri, 24 iunie, de la ora 20:00.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare