Doliu în lumea jurnaliștilor. S-a stins din viață preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

Doliu în lumea jurnaliștilor. S-a stins din viață preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

Preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, jurnalistul Doru Dinu Glăvan, a murit la vârsta de 75 de ani, potrivit unui comunicat al UZPR transmis duminică.

Conform sursei citate, Doru Dinu Glăvan s-a stins din viaţă la Reşiţa, oraşul său natal, în urma unor complicaţii generate de infectarea cu COVID-19.

„Membrii Filialei „Pamfil Șeicaru” Buzău ai Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România deplâng trecerea în eternitate a deosebitului jurnalist, Doru Dinu GLĂVAN, Președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și transmit, și pe această cale, condoleanțe conducerii Uniunii, colegilor de breaslă și, în primul rând, familiei greu încercate și îndoliate. Suntem cu tot sufletul alături de familia celui care a fost nu numai un mare jurnalist, dar și un OM deosebit, un lider al organizației profesioniste a ziariștilor. Prin trecerea sa la cele veșnice nu doar presa primește o grea pierdere ci și acel segment al liderilor de opinie demni, curajoși și implicați îân viața cetății. Dumnezeu să-L odihnească în pace și să-L primească de-a dreapta sa. Adio drag maestru!”, este mesajul transmis de Stan Brebenel, coordonatorul filialei „Pamfil Șeicaru” Buzău a UZPR.

Doru Dinu Glăvan era la al treilea mandat de preşedinte al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, organizaţie pentru care a reuşit să obţină statutul de „Uniune de creaţie de utilitate publică”. 

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare