FOTO Ședință de Consiliu Județean, specială prin prezența unor oameni deosebiți

Elevii și profesorii cu rezultate notabile la olimpiade, premiați de Consiliul Județean

Elevii care au obținut rezultate notabile la olimpiadele școlare la nivel internațional, respectiv, locurile I – III, au primit de la Consiliul Județean 1.000 lei, iar cei ce au obținut mențiune, 600 lei. Elevii cu rezultate bune la Olimpiadele școlare la nivel național au primit 800 lei (locul I), 700 lei (locul II) și 600 lei (locul III). Formațiile cu un număr de peste 20 de elevi, premiate la competițiile școlare naționale/internaționale de profil au primit300 lei/ membru.

Nici cadrele didactice nu au fost uitate, iar meritele de a fi pregătit elevi olimpici le sunt recompensate financiar, astfel că profesorii care au îndrumat și pregătit elevii pentru Olimpiade școlare la nivel internațional au primit 1.000 lei – locurile I-III -, și 600 lei în caz de mențiune.

Cadrele didactice care au pregătit elevi pentru Olimpiadele școlare la nivel național au fost răsplătite cu 800 lei (locul I), 700 lei (locul II) și 600 lei (locul III). De asemenea, profesorii coordonatori ai formațiilor cu un număr de peste 20 de elevi, premiate la competițiile școlare naționale/internaționale de profil au primit 500 lei/profesor coordonator. Profesorii care au îndrumat și pregătit mai mulți elevi premiați au fost  recompensați cu un singur premiu special, corespunzător celui mai bun rezultat obținut de elevii respectivi. Premiile speciale au ost acordate în sume nete și s-au plătit în numerar, iar acestea au fost finanţate din bugetul propriu al Consiliului Județean Buzău.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare