Eveniment de neratat în istoria sportului buzoian, Gala „HEROES 10: Război în Buzău”

Eveniment de neratat în istoria sportului buzoian, Gala „HEROES 10: Război în Buzău”

Vă invităm la un eveniment de neratat în istoria sportului buzoian – gala „HEROES 10: Război în Buzău” la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”!

Pe 3 iunie, Sala Sporturilor va găzdui prima gală de MMA Profesionist din Buzau, oferindu-vă o seară plină de acțiune și adrenalină. Veți avea privilegiul să urmăriți lupte spectaculoase susținute de nume cunoscute din lumea MMA-ului românesc, printre care Ion Pascu, Tolea Ciumac și Ovidiu Neveu, care vor face un show de excepție pentru toți buzoienii.

În cușcă vor intra și talentați sportivi locali, precum Sorin Gogu, Mihai Ciompec, Mădălin Mînzală și alții, pregătiți să demonstreze curajul și determinarea caracteristice orașului nostru.

Deci, faceți-vă loc în agendă pentru această seară de neuitat și fiți alături de noi la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” pe 3 iunie.

Detalii eveniment:
📅 Data: 3 iunie
🕖 Ora: 20.00
📍 Locație: Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”

Nu ratați șansa de a fi martorii unui eveniment istoric pentru comunitatea noastră! Vă așteptăm cu entuziasm să participați la această gală de MMA Profesionist și să ne bucurăm împreună de o seară memorabilă!

Biletele se gasesc aici: https://Heroesmma.ro

Iată meciurile ce se vor disputa în cușca de la Buzău:

PASCU VS TOLEA

Un meci istoric pentru MMA-ul românesc. Bombardierul Pascu va da piept cu uriașul Tolea Ciumac. Doi luptători legendari vor face spectacol pentru publicul din Buzău!

ZAHARIA VS ȚIPRIGAN

Damian Zaharia deține recordul pentru cea mai rapidă victorie din galele HEROES, doar 12 secunde, însă brașoveanul Robert Țiprigan este un luptător cu experiență în kickboxing! Un meci ce se va termina cu siguranță înainte de limită.

CONSTANTIN VS BACALOV

Robert Constantin va lupta cu Liviu Bacalov, după ce adversarul inițial s-a retras din meci. Sportivul are două meciuri la profesioniști, ultimul câștigat prin finalizare în doar 16 secunde.

NEVEU VS DARREN

Duelul mult așteptat dintre România și Irlanda! Cel mai controversat luptător din România va lupta cu un irlandez cu experiență atât în MMA cât și în kickboxing. Duelul dintre cei doi va avea loc la profesioniști!

CIOMPEC VS DRAGISIC

Mihai Ciompec va lupta la el acasă în Buzău, în gala HEROES 10. Acesta va da piept cu un luptător din Serbia, cu două victorii prin TKO în ultimele patru meciuri.

DOCHIOIU VS PANDELEA

Un alt buzoian ce va urca în cușcă este Adrian Dochioiu. Acesta va da piept cu Cătălin Pandelea din Pitești.

MÎNZALĂ VS BUBIC

Unul dintre cei mai mari campioni la lupte libere pe care i-a dat Buzăul. Mădălin Mînzală, va urca în cușcă împotriva sârbului Dejan Bubic. Ambii luptători își doresc să obțină prima victorie în cușca HEROES!

De asemenea, luptătorul buzoian Sorin Gogu, va lua parte la gala HEROES 10, urmând a fi anuntat cât de curând adversarul acestuia.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare