FOTO Președintele Neagu, vizită de suflet la Centrul de Transfuzii Buzău. A oferit daruri donatorilor fideli

FOTO Președintele Neagu, vizită de suflet la Centrul de Transfuzii Buzău. A oferit daruri donatorilor fideli

În fiecare an la data de 14 iunie se celebrează în întreaga lume Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, prilej pentru a crește gradul de conștientizare asupra necesității condițiilor de siguranță în donarea de sânge și a mulțumi donatorilor voluntari de sânge pentru gestul lor de a salva vieți. Astăzi, tocmai pentru a-și arăta recunoștință pentru acești oameni, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a mers astăzi la Centrul de Transfuzie Sangvina, a stat de vorbă cu donatorii și le-a oferit daruri.

„𝑷𝒓𝒊𝒏𝒕𝒓𝒆 𝒏𝒐𝒊 𝒂𝒗𝒆𝒎 𝒆𝒓𝒐𝒊❤ Am sărbătorit #ZiuaMondialăaDonatoruluideSânge prin premierea celor mai fideli donatori de sânge de la Centrul de Transfuzii Buzău. Mă înclin în fața lor și a tuturor celor ce aleg să doneze, fie constant sau ocazional.
Picătură cu picătură putem să salvăm vieți și nu trebuie să mai rămânem indiferenți când se vorbește atât de des despre nevoia de sânge din spitale. Donarea de sânge este un act de solidaritate, un gest unic, făcut din suflet pentru suflete aflate în suferință. Vă îndemn să mergeți să donați sânge! Iar pentru cei care nu pot dona, vă rog să promovați această acțiune, să ajutați prin informarea celor din jur cu privire la acest act. Și așa, fiecare dintre noi poate salva o viață!”, este mesajul transmis de președintele Neagu.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare