FOTO Ședință de Consiliu Județean, specială prin prezența unor oameni deosebiți

FOTO Ședință de Consiliu Județean, specială prin prezența unor oameni deosebiți

Astăzi a fost o zi plină de emoții la Consiliul Județean. După ședința ordinară a lunii august au avut loc mai multe evenimente în prezența unor oameni deosebiți, așa cum au fost caracterizați de Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

„Astăzi, ședința Consiliului Județean Buzău a fost specială prin prezența unor oameni deosebiți:

Județul Buzău este mai bogat cu doi cetățeni de onoare. Domnul Ștefan Iovan, care are un loc aparte în viața culturală a Buzăului. Fie că vorbim despre domnia sa ca scriitor, ziarist, eseist, producător TV sau editor, domnul Iovan și-a câștigat respectul și aprecierea tuturor. De asemenea, domnul Gheorghe Ciobanu, artist plastic ce a împlinit venerabila vârstă de 90 ani, cu numeroase expoziții naționale și internaționale, nu a încetat niciodată să ne surprindă cu lucrări deosebite, de o profunzime aparte.
Am oferit o Diplomă de excelență domnului Teodor Cârdei, care a surprins cu aparatul său cele mai frumoase locuri din județul nostru și promovează cu multă pasiune Buzăul și toate frumusețile sale.
Împreună cu domnul Jardan Viorel, președintele Consiliului Raional Strășeni, am semnat Acordul de înfrățire între Județul Buzău și Raionul Strășeni. Mă bucur că am avut oaspeți de peste Prut, cu care vom începe o colaborare foarte frumoasă.

Campioana de la Wimbledon U14, Alexia Tatu și antrenorul Gabi Caloian ne-au fost alături astăzi și mă bucur că am avut onoarea să-i felicităm pentru performanța lor. Sunt doi ambasadori ai județului nostru, care au urcat pe cele mai înalte culmi! Mult succes pe mai departe, ne-ați demonstrat tuturor că se poate, cu talent, muncă, sacrificii și ambiție!
Tot astăzi am premiat elevii și profesorii din județul Buzău, cei care au reușit să obțină premii la olimpiadele naționale și internaționale. Sunt mândria noastră, sunt cei care ne fac să spunem cu inima plină de bucurie că Buzăul are în continuare elevi și profesori minunați! Mă înclin în fața dvs, vă felicit, vă suntem alături și vă vom susține de câte ori va fi nevoie!”, este mesajul transmis de președintele Neagu după o zi atât de plină.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare