GRĂDINIȚE ÎNFRĂȚITE-Proiect Regional Transfrontalier multidisciplinar cu participare internațională

GRĂDINIȚE ÎNFRĂȚITE-Proiect Regional Transfrontalier multidisciplinar cu participare internațională


Sâmbătă,18 mai 2024, delegația formată din: o doamnă educator de la G.P.N. PITICOT Buzău, 4 doamne educatoare de la G.P.P. ,,M.Eminescu” Tg.Jiu, Gorj, o doamnă educator de la GPP Bălești Gorj, 3 doamne educatoare de la G.P.N.ORIZONT Rm.Sărat Buzau și nu în ultimul rând 3 doamne educatoare de la Creșa-Gradiniță nr.8 Prichindel Cahul, Republica Moldova, au participat la activitățile cuprinse în cadrul proiectului educațional și anume:
-Schimb de experiență
-Dăruiește un zâmbet!-activitate caritabilă

Prin schimbul acesta de bune practici, cadrele didactice implicate s-a urmărit: cunoașterea diferitelor aspecte ale spațiului cultural și educațional din fiecare grădiniță implicată, precum și dezvoltarea unui comportament de deschidere față de toți copiii, indiferent de mediu, stare materială.

În cadrul acestui proiect, cadrele didactice de la gradinițele din Buzău, Rm.Sărat, Vadu Pașii – Buzău ,Tg.Jiu și Bălești – Gorj au dorit să aducă un STROP DE BUCURIE preșcolarilor de la IET nr.2 Spiriduș, oras Cantemir și Grădinița s.Bascalia, raion Basarabeasca, Republica Moldova.
În acest sens s-a organizat la nivelul grădinițelor o acțiune de donare a unor materiale didactice, aparatură (imprimantă și laminator) rechizite noi, jucării, foarte necesare preșcolarilor și cadrelor didactice.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!
Multumim colegelor care ne-au delegat să ,,DARUIM UN ZAMBET!”

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare