Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, întâlnire importantă la Buzău cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, întâlnire importantă la Buzău cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ajunge astăzi la Primăria Municipiului Buzău, unde, împreună cu Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și cu primarul Constantin Toma vor semna un protocol de colaborare dintre Compania Națională pentru  Administrarea a Infrastructurii Rutiere și Primăria municipiului Buzău pentru pentru demararea proiectului de investiții Completarea actualei Șosele de Centură a municipiului Buzău prin configurarea unui ”Orbital”, tronsoanele 2,3 si 4.

Potrivit informațiilor oferite de primarul Toma, este vorba despre o centură de 26,4 km ce va înconjura municipiul Buzău și care va face legătura atât cu viitorul Drum Expres Buzău – Brăila, dar și cu viitoarea autostradă A7, București- Ploiești – Buzău – Focșani – Pașcani – Siret. Potrivit primarului Toma, după realizarea proiectului tehnic, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va executa acest tronson de centură, care va îmbunătăți mult traficul auto în Buzău.

După oprirea de la Buzău, oficialii de la București vor ajunge la Focșani unde vor fi semnate două noi contracte pentru realizarea unor loturi din autostrada A7. Este vorba despre loturile 1 şi 4 din A7, pe secţiunea Buzău-Focşani.

Pentru ambele loturi, respectiv 1 Buzău – Vadu  Pașii și 4 Mândrești Munteni – Focșani Nord, CNAIR a desemnat câștigătoare, în urma licitațiilor, o asociere de firme deținute de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu. 

https://www.facebook.com/CNAIRSA/videos/784053716237054/

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare