Oportunitate pentru tinerii buzoieni. Universitate „de stat” organizează admitere la Buzău

Oportunitate pentru tinerii buzoieni. Universitate „de stat” organizează admitere la Buzău

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, una dintre universităţile de top din ţară, se pregăteşte să dea startul admiterii de toamnă, etapă care începe la 1 septembrie. Instituţia organizează înscrieri pentru locurile rămase libere din vară, dar şi pentru câteva specializări noi.

În această toamnă, urmând acelaşi calendar de înscriere, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi va organiza Admitere la Buzău pentru specializările Educaţie fizică şi sportivă (50 de locuri la taxă), Drept (60 de locuri la taxă) şi Agricultură (50 de locuri la taxă). Locurile au fost aprobate recent, prin hotărâre de guvern. 


Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a promovat oferta educaţională pentru extensiunea de la Buzău la Târgul de Oferte Educaţionale dedicat Învăţământului Universitar, organizat la mijlocul lunii mai de Muzeul Judeţean Buzău.

 ”Instituţia noastră a fost reprezentată de cadrele didactice de la facultăţile Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, Inginerie şi Agronomie din Brăila, Educaţie Fizică şi Sport, Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, Litere, precum şi de reprezentanţi ai Departamentului de Comunicare, Promovare şi Relaţii Publice”, transmit reprezentanţii Universităţii ”Dunărea de Jos”.


Înscrierile se fac atât online cât şi faţă în faţă în centrele special amenajate. 


După modelul sesiunii din luna iulie, admiterea din septembrie pentru programele de licenţă se face tot pe bază de dosar, ponderea mediei de bacalaureat oscilând între 50 şi 100%, în funcţie de decizia facultăţilor.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare