Cât de ușor puteți deveni polițist! Angajare din sursă externă pentru posturile de ajutor șef de post

Polițistul ajuns vedetă după ce a mers la prostituate și nu a plătit, după care a provocat un accident rutier, după gratii 30 de zile

„În urma prezentării în fața instanței, față de agentul de poliție a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.”, este mesajul transmis de reprezentanții IPJ Buzău.

Reamintim, polițistul a fost implicat în mai multe incidente, zilele trecute. Mai întâi a mers la prostituate, împreună cu un prieten, și, folosindu-se de uniformă, a plecat fără să plătească. Mai mult,  prietenul lui, s-a dat drept polițist, iar omul legii nu a împiedicat în niciun fel acest lucru. După ce întâmplarea a ieșit la iveală, polițistul fiind reclamat de doi apropiați ai femeii păcălite, s-a declanșat o anchetă.

„În noaptea de 15 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ203 H, în localitatea Topliceni a avut loc un accident rutier.

Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea pe direcția Râmnicu Sărat către Buda, un șofer în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule, staționate.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul este agentul de poliție implicat în evenimentul din noaptea de 12/13 ianuarie a.c.

Fiind suspiciuni că acesta s-ar afla sub influența băuturilor alocoolice polițiștii au solicitat testarea acestuia, însă în urma solicitării polițiștilor, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice,fiind sesizat, de îndată, Parchetul de pe lângă judecătoria Ramnicu Sărat spre competentă soluționare.

Precizăm că încă din data de 13 ianuarie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău a dispus cercetarea disciplinară cu privire la agent, iar în această seară, s-a dispus o nouă cercetare disciplinară, urmând ca în perioada imediat următoare să fie sesizat Consiliul de Disciplină în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Menționăm că Inspectoratul de Poliție Județean Buzău se delimitează de astfel de comportamente și pune în aplicare prevederile legale în materie disciplinară în condiții fermitate maximă.”, este mesajul transmis sâmbătă de reprezentanții IPJ Buzău.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare