Spitalul Smeeni, din nou model de bune practici. S-a finalizat încă un proiect finanțat din fonduri europene

Spitalul Smeeni, din nou model de bune practici. S-a finalizat încă un proiect finanțat din fonduri europene

Despre Spitalul Smeeni s-a spus de multe ori că este model de bune practici. Este unitatea medicală în care nu miroase a spital, unde atmosfera este una extrem de plăcută, iar personalul super-calificat are o aplecare specială către problemele pacienților.

Astăzi, la Spitalul de boli cronice Smeeni a avut loc conferința de închidere a proiectului finanțat din fonduri europene „Tratamentul și recuperarea pacienților cu sechele post Covid-19 la Spitalul de boli cronice Smeeni”.

„Pacienții care au trecut prin infecția cu virusul Sars-Cov-2 au nevoie de sprijin și tratament și după vindecare. Am participat astăzi la conferința de închidere a proiectului finanțat din fonduri europene „Tratamentul și recuperarea pacienților cu sechele post Covid-19 la Spitalul de boli cronice Smeeni”.
Prin implementarea acestui proiect a crescut capacitatea spitalului de a răspunde în timp util și eficient la criza Covid-19. Nu este prima dată când Spitalul de boli cronice Smeeni a fost un exemplu de bună practică pentru spitalele din România și vreau să felicit întreaga echipă pentru aceste proiecte și pentru rezultatele obținute.”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare