Căruțaș mort de beat, urmărit de polițiști prin oraș. A fost încătușat cu greu

VIDEO Cum a fost oprit în trafic căruțașul beat care ar fi lovit mai multe mașini

Un bărbat de 46 de ani, din municipiul Buzău, a fost urmărit de polițiști prin oraș, după care cu greu a fost prins și încătușat.

Bărbatul se deplasa cu atelajul pe Bulevardul Unirii din Buzău când a atras atenția unui echipaj de poliție. Oamenii legii au plecat pe urma căruței, într-o urmărire că în filme, fără să reușească să o oprească. Bărbatul care ținea hățurile, deși avea trei copii în căruță, lovea calul cu putere pentru a-l face să meargă mai repede.

Oamenii din trafic spun că bărbatul ar fi lovit mai multe mașini parcate și mergea haotic, însă polițiștii nu au putut interveni în forță tocmai pentru că în căruță se aflau copii.

După ce a traversat mai multe străzi, și câțiva kilometri parcurși, unul dintre polițiști a coborât din mașină și a încercat să îl imobilizeze pe bărbat dar a eșuat.

După alți câțiva metri, polițiștii au reușit să oprească atelajul, l-au imobilizat pe bărbat și l-au transportat la sediul IPJ. 
Surse din rândul anchetatorilor susțin că bărbatul a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost de 1,5 mg/l alcool pur în aerul expirat.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare