Week end plin de adrenalină la Buzău. Evenimentul Sportiv Gala Gold Division Buzău a adunat unii dintre cei mai buni luptători de kickbox din România!

Week end plin de adrenalină la Buzău. Evenimentul Sportiv Gala Gold Division Buzău a adunat unii dintre cei mai buni luptători de kickbox din România!

Zilele de sâmbătă și duminică, sportivi din toată țara, dar și din Republica Moldova au fost prezenți la Buzău pentru a lua parte la două evenimente de anvergură în lumea kick boxingului.

Turneul Campionilor Golf Divizion Buzău, organizat de Street Fight Buzău și ACS K1 Vikings Gym Pașcani a adunat sâmbătă la Buzău peste 400 de sportivi, unii fiind la prima competiție, alții fiind dornici să plece cu centura acasă.

Au avut loc meciuri în sistem superfight și meciuri în sistem piramidal, iar sportivii de la clubul Street Fight Buzău, antrenați de Valentin Arghir, au obținut nu mai puțin de 15 medalii.

Duminică, la clubul OK din Pietroasele, sportivii experimentați și-au dat întâlnire în ring în cadrul evenimentului Buzăul VS Restul Țării.

Buzoianul cu inima de leu Ionuț Gogoș, mai motivat ca niciodata să facă un meci mare, l-a înfruntat pe vikingul ieșean Ionuț Țandără.

Moldoveanul Anatoli Gavriliuc a venit la Buzău cu un singur scop, să plece acasă cu centura, însă buzoianul Andrei Andreescu, un star în devenire al kick boxingului, un talent uriaș cu o inima de leu, i-a spulberat visul.

Leul Moldovei, Adrian Ursu, a venit la Buzău să-l invingă la el acasă pe unul dintre cei mai in formă sportivi buzoieni, Drăgulinoiu Sebastian, care a pierdut prin decizia arbitrilor, însă promite să își ia revanșa.

Nu în ultimul rând, buzoianul Samuele Tănase, un sportiv foarte talentat, l-a învins prin KO pe adversarul său, Petre Stănculescu.

Și acestea au fost doar o parte dintre numele grele care au intrat diminică în ring.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare