FACSIMIL Veste proastă pentru toate primăriile din județ. Nu își vor putea continua lucrările

FACSIMIL Veste proastă pentru toate primăriile din județ. Nu își vor putea continua lucrările

Primăriile din județul Buzău au primit o informare din partea Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin care se comunică faptul că s-au terminat fondurile alocate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Vestea a căzut ca un trăznet, mai ales pentru primăriile care au proiecte demarate deja.

Iată ce scrie în informarea venită din partea Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației:

Și Primăria Buzău este afectată de această decizie. Viceprimarul municipiului Buzău a anunțat că astfel este afectată finalizarea lucrărilor de reabilitare a clădirii monument istoric în care a funcționat, până acum trei ani, Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

Viceprimarul Ionuț Apostu spune că vinovat de această situație este Guvernul PNL-USR:

„De câteva luni ne chinuim să finalizăm proiectul de reabilitare a Colegiului Național Mihai Eminescu! Lucrurile mergeau bine! Speram ca în septembrie să fim pe final! Astăzi am aflat că Guvernul PNL-USR a terminat banii! Gata! Zero! Deși bugetul a fost votat acum doar 3 luni! Păi bine stimabililor, de ce ați mai semnat contracte cu constructorul dacă nu sunteți în stare să asigurați finanțarea? Primăria Buzau e doar beneficiar al Programului National de Dezvoltare Locala. Am crezut că la București sunt oameni serioși! Bun, vom căuta soluții locale ca de fiecare dată să finalizăm lucrările, e păcat însă, noi ne facem treaba, dar dacă printre membri PNL-USR există vreun absolvent de Eminescu, îl rog să se încuie în baie, să nu iasă pe stradă că e de rău!”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe Facebook.

Lucrările de reabilitare a Colegiului Național „Mihai Eminescu” au început în 2018 și ar fi trebuit să se finalizeze în cel mult doi ani.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available