Colet cu droguri, descoperit la sediul din Buzău al unei firme de curierat

Colet cu droguri, descoperit la sediul din Buzău al unei firme de curierat

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în Brăila, la imobilele folosite de un bărbat, în vârstă de 29 de ani, bănuit de deţinere şi trafic de droguri de risc.

Polițiștii l-au depistat pe bănuit în flagrant delict, în aceeași zi, în timp ce ridica un colet. În urma controlului, poliţiştii au descoperit, disimulate printre diverse bunuri, pachete cu materie vegetală, cannabis, în greutate de 10,2 kg.

Din cercetări a reieşit că pachetul ar fi fost expediat pe ruta Spania-România și livrat la punctul de lucru al unei firme de transport internațional din municipiul Buzău, de unde urma să fie ridicat de către bărbat.

De asemenea, a fost controlat autoturismul persoanei în cauză, fiind descoperite mai multe resturi de materie vegetală susceptibilă a avea efect psihoactiv.

A fost pus în executare un mandat de aducere, tânărul fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

La activități au participat și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare