Fetiță de 5 ani și 7 luni, cu dizabilități de dezvoltare, dispărută de acasă. Părinții sunt disperați

Disperare fără margini. Familia, polițiști, jandarmi și localnici o caută pe Raisa, copilul de 5 ani dispărut noaptea trecută

Aproape 200 de oameni sunt la această oră în căutarea Raisei,  fetița de 5 ani și 7 luni care a dispărut de acasă seara trecută. Căutările s-au desfășurat pe tot parcursul nopții, fără întrerupere, și continuă și la această oră fără a fi sistate până ce copila nu va fi fost găsită.

Rudele au povestit anchetatorilor că joi seară Raisa s-a jucat în curtea casei, în satul Găvănești, comuna Săgeata, unde se aflau mama și bunicii. La un moment dat, aceștia ar fi intrat în casă, însă pentru scurt timp, iar fetița ar fi rămas în aer liber să se joace. La un moment dat, oamenii și-au dat seama că nu o mai aud pe fată, conștientizând rapid că aceasta a ieșit pe poartă. Familia a sunat rapid la 112. 

„Am demarat rapid căutările, dar, din păcate, nu am reușit să îi dăm de urmă. Micuța are dizabilități de comunicare, iar familia asigurase toate ieșirile din curte tocmai pentru a o proteja. Am organizat misiuni de scotocire pe zonă extinsă însă până la acest moment nu am reușit să o găsim. La această oră este căutată atât de echipajele din teren, cât și de câinele de căutare-salvare pus la dispoziție de IPJ Buzău. De asemenea, se fac cercetări de către reprezentanții ISU pe râul Buzău. Noi nu vom opri căutările niciun moment”, ne-a declarat Virgil Cueru, comandantul IJJ Buzău.

Fetița are un metru înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi caprui, ten alb.Fetiţa este diagnosticată cu dizabilităţi de dezvoltare şi nu răspunde când este strigată pe nume.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare