Gestul unei buzoience, studentă în Ploiești, a șocat întreaga comunitate din campusul universitar

Gestul unei buzoience, studentă în Ploiești, a șocat întreaga comunitate din campusul universitar

O tânără în vârstă de 20 de ani, studentă în primul an în cadrul Universității Petrol Gaze din Ploiești, a șocat întreaga comunitate din campus după ce a ucis cu sânge rece o pisică, potrivit ziare.com.

Fata i-a tăiat gâtul animalului, i-a aruncat hoitul în curtea din spatele căminului și a păstrat cuțitele pline de sânge și blană în cameră.

Întreaga grozăvie s-a petrecut în noaptea de 20 spre 21 noiembrie, în baia din camera de cămin. Tânăra ar fi ademenit pisica în cameră cu o bucată de carne, a dus-o apoi în baie unde a decapitat-o.

Resturile le-a aruncat pur și simplu pe geam, în curtea din spatele clădirii. Studenții care o cunosc spun că fata ar fi povestit că totul a fost un ritual satanic și că va mai face un sacrificiu similar în următoarea noapte cu lună plină.

Agenții din cadrul Postului de Poliție al campusului universitar au făcut cercetări la fața locului, după ce au fost alertați de administratorul căminului unde locuiește studenta. Au găsit în cameră două cuțite de bucătărie murdare de sânge, iar pe lamă încă se mai păstrau fire de blană de culoare albă.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, polițiștii au căutat inclusiv recipiente în care să fie depozitat sânge de animal, dar nu au găsit astfel de probe în camera unde a fost ucisă pisica. În plus, nu au fost descoperite nici alte indicii care să probeze un ritual satanic.

Tânăra și-a justificat gestul extrem, susținând că este medic și că avea nevoie de sânge pentru analize, spun surse apropiate de anchetă.

Poliția a deschis un dosar penal pentru cruzime față de animale, dar tânăra este cercetată în libertate.

Consiliul de Administrație al UPG Ploiești a decis miercuri 24 noiembrie evacuarea din cămin a studentei până la finalizarea anchetei. Tânăra studentă este din comuna Săpoca, județul Buzău, și va fi nevoită probabil să se întoarcă acasă.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare