Începe calvarul șoferilor. Fix când începe școala se demarează lucrările pe Bulevardul Unirii

Începe calvarul șoferilor. Fix când începe școala se demarează lucrările pe Bulevardul Unirii

Primul tronson care va intra în lucru este cel situat între podul Mărăcineni şi giratoriul cu avion. Taficul auto se va desfăşura pe câte un sens de mers pe jumătate din bulevard, cu restricţii de circulaţie.

Peste două săptămâni, bulevardul Unirii se va transforma în şantier iar circulaţia auto şi pietonală va fi extrem de dificilă.  

Odată cu finalizarea străzii Transilvania, o parte dintre echipele care lucrează acolo se vor muta pe noul şantier şi vor începe lucrul la reabilitarea şi modernizarea celui mai mare bulevard din oraş.  

Traficul auto va fi restricţionat în zona de şantier iar sensurile de mers vor fi separate.   Şantierul va fi foarte complex pentru că se va lucra simultan, atât la carosabil, cât şi la trotuare şi la utilităţi.  

O soluţie extremă pentru ca şantierul să funcţioneze la cote maxime şi traficul auto să se desfăşoare fluent, ar fi devierea parţială a circulaţiei auto pe şoseaua de centură.   Deoarece reabilitarea bulevardului Unirii necesită doar frezarea carosabilului şi turnarea a două straturi de asfalt, se speră ca lucrările pe segmentul dintre podul Mărăcineni şi giratoriul cu avion să se desfăşoare în ritm alert, fără blocaje rutiere.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare