Scandal și amenințări cu pistolul, la un botez în Vernești. Ce au descoperit polițiștii

Scandal și amenințări cu pistolul, la un botez în Vernești. Ce au descoperit polițiștii

Sâmbătă seara, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Buzău a fost sesizat de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Vernești, prin apel 112 cu privire la faptul că în cadrul unui botez desfășurat la un imobil de pe raza localității Vernești are loc un conflict între mai multe persoane, iar unul dintre participanți ar fi amenințat persoanele folosind un pistol.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de polițiști și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale care au acționat cu operativitate, au aplanat conflictul, au identificat și imobilizat persoanele implicate.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce se aflau la o petrecere de botez ar fi izbucnit un conflict spontan între doi invitați și membri ai familiei organizatoare, iar unul dintre invitați, un minor în vârstă de 17 ani, din Stâlpu ar fi amenințat celelalte persoane cu un pistol tip Airsoft. Ulterior minorulul ar fi fost agresat de către un tânăr în vârstă de 28 de ani din Vernești.

Față de cei doi s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, loviri sau alte violente și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available