Sediul Fundației Sfântul Sava, distrus de un bărbat agresiv. Ce spun oamenii legii

Sediul Fundației Sfântul Sava, distrus de un bărbat agresiv. Ce spun oamenii legii

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către angajata Fundației Sfântul Sava, cu sediul în municipiul Buzău, care a menţionat că un bărbat aflat în interiorul locaţiei prezintă un comportament agresiv şi a distrus mai multe bunuri.

Imediat după primirea apelului, la faţa locului a fost dirijat un echipaj mixt poliţist-jandarm, care a stabilit că cele sesizate se confirmă.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului de Proximitate, care au stabilit că persoana în cauză ar fi pătruns fără drept în clădirea de birouri, după care a distrus un monitor de calculator și un laptop. Bărbatul s-ar fi manifestat agresiv pe fondul unui conflict cu preşedintele fundaţiei.

Prejudiciul a fost estimat la 6000 de lei.

În urma administrării materialului probator, pe bază de ordonanţă, poliţiştii au luat față de bărbat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și violarea sediului profesional, iar polițiștii continuă cercetările.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available