TERAPIA TECAR – Tehnologia de ultimă generaţie care stimulează autovindecarea, la dispoziția pacienților Spitalului Smeeni

TERAPIA TECAR – Tehnologia de ultimă generaţie care stimulează autovindecarea, la dispoziția pacienților Spitalului Smeeni

Spitalul de Boli Cronice Smeeni pune la dispozitia pacienților TERAPIA TECAR – Tehnologia de ultimă generaţie care stimulează autovindecarea! Cel mai modern tratament la ora actuală, TECAR terapia este un echipament electronic capabil să genereze un curent sinusoidal de înaltă frecvenţă ce va fi aplicat pe corpul pacientului prin intermediul a doi electrozi din inox, pentru transferul de energie capacitiv şi rezistiv.

Aparatul este echipat cu un sistem de detecţie automată şi afişare a nivelului de energie în transferul către pacient pentru optimizarea tratamentului, indicând terapeutului punctul optim de aplicare şi de repetabilitate a tratamentului.

CARACTERISTICI SPECIALE ALE DIATERMIEI DE CONTACT

# Aplicarea unei energii electromagnetice de înaltă frecvenţă

# Efect în profunzime (mult mai mare ca prin alte metode de tratament)

# Mult mai eficient – ÎNJUMĂTĂŢEŞTE timpul de tratament

# Produce vibraţie moleculară

# Rezultate în încălzirea în profunzime

# Folosită să genereze caldură în ţesuturile corpului

# Capabilă de încălzirea unor volume mari şi mici de ţesuturi

# Cauzează atât efecte termice cât şi non-termice

INDICATII TERAPEUTICE

Caldura aduce ameliorare in conditii cronice, traumatice si inflamatorii, creste fluxul sanguin, imbunatatind astfel nutritia celulara si oxigenarea si accelereaza eliminarea toxinelor si imbunatatirea elasticitatii tesutului conjunctiv.

Vasodilatarea realizata cu caldura provoaca o crestere a schimburilor de substante care incurajeaza drenajul locului inflamat si afluxul local de celule responsabile de procesele de reparare.

Aceasta poate fi aplicata in urmatoarele situatii:

-traumatisme contuzive si deformatoare

-reabilitare post-chirurgicala

-traumatologie sportiva-patologii muschi si tendoane

-cicatrizare

-patologiile coloanei vertebrale si articulatiilor periferice

-patologii ale sistemelor vascular si limfatic

-patologiile sistemului nervos periferic de origine ortopedica

-reabilitarea planseului pelvin

Terapia TECAR – tehnologia pusă în slujba vindecării nu mai este o noutate, ci o realitate. Cercetarea continuă în fizioterapie a permis introducerea unor aparate inovatoare, cu o înaltă eficacitate terapeutică, care au revoluţionat abordarea recuperării şi vindecării, facilitând munca fizioterapeuţilor şi a medicilor.

Va rugam sa consultati unul din medicii specialisti din cadrul Spitalul de Boli Cronice Smeeni pentru diagnosticare si consiliere terapeutica! Pentru programari apelați la 0238732597 sau 0783062445!

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare