VIDEO Nesimțire fără margini. Șoferii la petrecere, bolizii pe spațiul verde în Crâng

VIDEO Nesimțire fără margini. Șoferii la petrecere, bolizii pe spațiul verde în Crâng

Unii dintre semenii noștri nu au nici cea mai mică urmă de bun simț. O dovedesc imaginile surprinse sâmbătă seară în parcul Crâng. Zeci de mașini parcate în apropierea restaurantelor din zonă, multe dintre ele pe spațiul verde, gunoaie, de astfel de lucruri sunt întâmpinați trecătorii ieșiți la plimbare.

Mai mult decât atât, un șofer prea grăbit a încurcat aleile și a luat-o de-a dreptul prin iarbă. Dovadă sunt urmele lăsate pe iarbă.

De multe ori buzoienii se plâng de starea orașului, dar sâmbătă seară s-a dovedit că orice s-ar face în orașul nostru, pentru unii dintre noi nu contează și fac tot ce pot să distrugă.

Este drept că toate barierele de la intrările în parc erau ridicate, iar mașinile intrau și ieșeau fără că cineva să întrebe șoferii de sănătate. Mai mult decât atât, în punctele de control nu era niciun polițist local.

Nu putem să nu ne întrebăm unde sunt polițiștii locali ce ar fi trebuit să vegheze la ordinea și liniștea publică? Unde este bunul simț al oamenilor? Cum să îți urci mașină pe iarbă fără să îți pese că cineva a muncit și a investit acolo?

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available