VIDEO Scandal iscat de un tânăr extrem de agresiv într-un magazin de la gară

VIDEO Scandal iscat de un tânăr extrem de agresiv într-un magazin de la gară

Un incident extrem de agresiv a avut loc zilele trecute în magazinul Penny de la Gara Buzău. Doar intervenția promptă a agenților firmei de pază Lex Protect și reacțiile inspirate ale oamenilor au făcut ca incidentul să nu aibă urmări grave.

Intregul incident a fost surprins pe camerele de supraveghere ale magazinului și de clienți cu telefoanele mobile. Totul a izbucnit în momentul în care un individ tânăr a intrat în magazin fără a purta mască. Unul dintre agenții de pază ai magazinului i-a atras atenția că sunt multe persoane în magazin și l-a rugat să își pună mască. A fost momentul în care tânărul s-a dezlănțuit, lucru care se poate observa și pe imagini.

Mai întâi a lovit agenții de pază ai magazinului, după care a lovit violent un bărbat în vârstă și i-a rupt hainele de pe el. În cele din urmă, angajații magazinului și un client au reușit să îl prindă și să îl imobilizeze până la sosirea echipajelor de la Lex Protect, alarmate de activarea butonului de panică.

Întregul moment a speriat clienții magazinului, iar pe filmare o femeie chiar spune că dacă individul ar fi avut un cuțit la el făcea ravagii.

Bărbatul a fost scos afară din magazin, iar agenții de pază l-au predat polițiștilor și jandarmilor. Chiar și în prezența acestora, individul continua să fie agresiv verbal și chiar se împingea cu unii dintre ei.

Incidentul de la gară, din fericire, nu a avut urmări grave, însă oamenii s-au speriat. Nu putem însă să nu constatăm și misiunea dificilă a forțelor de ordine care intervin în astfel de incidente, fie că vorbim de agenți de pază, de polițiști și de jandarmi. În procesul indeplinirii atribuțiilor și sarcinilor specifice de serviciu, aceștia sunt pusi în fața unor situații multiple pe care trebuie să le rezolve în conformitate cu normele și procedura stabilite de legislația în vigoare, dar în același timp trebuie să se adapteze fiecărei situații în parte, iar percepția celor care asistă poate fi diferită de la un caz la altul.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare