VIDEO Vizită surpriză într-o gospodărie din Leiculești. Au dat nas în nas cu ursul

VIDEO Vizită surpriză într-o gospodărie din Leiculești. Au dat nas în nas cu ursul

Localnicii din satul Leiculești, comuna Tisău sunt, de căteva zile, extrem de speriați. Un bărbat care se afla în curtea casei, în timp ce își lucra pământul a observat un animal uriaș la doar câțiva metri distanță.

Foarte repede, bărbatul și-a dat seama că este vorba de un urs și a început să strige după ajutor. Vecinii, speriați și ei au început să facă gălăgie, astfel că ursul s-a speriat, a escaladat mai multe garduri și a dispărut.

https://youtu.be/HALlFuOhTF8

Oamenii din zonă spun cu certitudine că era un urs brun, neobișnuit pentru zona noastră, și nu înțeleg ce l-a determinat să își facă apariția ziua în amiaza mare în mijlocul satului.

Cel mai probabil, spun oamenii, având în vedere că lcalitatea se află pe malul drept al râului Nișcov și este străbătută de drumul județean DJ203G, drum care face legătura între stațiunea Sărata Monteoru și DJ100H, acesta a venit din zonă Monteoru.

În mare parte așezarea este înconjurată de dealuri și păduri, iar de la sud la nord este străbătută de pârâul Leasa care se varsă în Nișcov pe raza localității.

Ursul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă chiar în timp ce escalada un gard.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available