Antrenor nou la echipa feminină de handbal a Buzăului. Cine i-a luat locul lui Coco Mihăilă

Antrenor nou la echipa feminină de handbal a Buzăului. Cine i-a luat locul lui Coco Mihăilă

Sport Club Municipal Gloria Buzău a anunţat, miercuri, încetarea colaborării cu Ovidiu Mihai Mihăilă, antrenorul principal al echipei feminine de handbal, funcţie care va fi preluată de Aurelian Roşca, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial al grupării.

Din iulie 2019, când a fost numit antrenor la Gloria, Ovidiu Mihăilă a obţinut ”rezultate remarcabile”, locul 3 în Cupa României Fan Courier, în sezonul 2020-2021, locul 4 în campionatul intern, în sezoanele 2019-2020 şi 2020-2021, precum şi calificarea, pentru doi ani consecutivi, în Cupa Europeană EHF.

Aurelian Roşca, născut pe 27 decembrie 1967, la Craiova, are un palmares de excepţie, antrenând echipele Corona Braşov, SCM Craiova, HCM Baia Mare, CSM Bucureşti, HCM Râmnicu Vâlcea, Dunărea Brăila şi naţionala de junioare în două rânduri. A fost secund la Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Rulmentul Braşov.

Palmaresul său cuprinde un loc trei cu SCM Craiova în 2015 în Cupa României, Supercupa României în 2015 cu HCM Baia Mare, apoi medalie de argint în 2016 în campionatul naţional, medalie de bronz în Cupa României în 2016 şi sferturi de finală în acelaşi an în Liga Campionilor cu HCM.

Tehnicianul are şi două medalii de aur cu echipa de junioare a României, prima la Campionatul European din 1999 (Germania), cea de a doua la Campionatul Mondial din 2014 (Macedonia).

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available

Citeste si articolele urmatoare

No Content Available