Buzoienii, cu ochii pe televizoare. Bogdan Dinu luptă pentru centura de campion mondial interimar la categoria grea

Buzoienii, cu ochii pe televizoare. Bogdan Dinu luptă pentru centura de campion mondial interimar la categoria grea

Sâmbătă seară, Bogdan Dinu, unul dintre cei mai cunoscuţi boxeri români, se va bate pentru centura de campion mondial interimar la categoria grea, în versiunea WBA. 20 de victorii şi două înfrângeri la profesionişti este palmaresul buzoianului care face parte din Serviciul pentru Acţiuni Speciale al Poliţiei.

Meciul Dinu vs Dubois va fi transmis în România, atât la TV cât și online, pe Sport Extra, sâmbătă, 5 iunie, după ora 21:00.

Bogdan Dinu va încrucişa mănuşile, sâmbătă, la Telford, în Marea Britanie, cu britanicul Daniel Dubois, un pugilist mult mai tânăr decât sportivul român. 

Bogdan Dinu este văzut drept adversarul ideal pentru Dubois, care este considerat marele favorit al meciului şi care trebuie să-şi revină după ce, în noiembrie, anul trecut, a suferit prima înfrângere din carieră fiind făcut knock-out, într-un meci disputat în Marea Britanie.

 Bogdan Dinu este decis să facă un meci mare, sâmbătă seară, mai ales că, la aproape 35 de ani, este poate ultima şansă în care mai poate spera la un meci cu titlul de campion mondial pe masă. Învingătorul dintre el şi Daniel Dubois are şanse să-l provoace la un duel pe americanul Trevor Bryan, campionul WBA regular al categorie.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare