Vești îmbucurătoare dinspre DSP. Număr foarte mic de infectare COVID în ultimele 24 de ore

5 cazuri noi de infectare  cu noul coronavirus. Printre pacienți, un bebeluș de 5 luni și un medic

Conform  datelor  Directiei  de  Sanatate  Publica,  in  ultimele  24  de  ore,  la nivelul judetului Buzau, s-au inregistrat   5 cazuri noi de infectare  cu noul coronavirus  (COVID-19) (din care un pacient a fost testat la un laborator  privat).

Pacientii au varste cuprinse intre 5 luni si 40 de ani. Anchetaele epidemiologice sunt in desfasurare.

# Pacientă in varsta de 40 de ani, din Sarata Monteoru, lucrează in domeniul constructiilor, sursa de infectare este sotul, care este confirmat pozitiv. Sursa de infectare a sotului este locul de munca – Bucuresti. In momentul cand au inceput sa aiba simptomatologie se aflau in apartamentul din Navodari, s-au testat in Constanta. Nu sunt vaccinati, au refuzat testarea copiilor. In prezent sunt in izolare la domiciliu sub monitorizarea medicului de familie.

#Pacient in varsta de 5 luni, din Rm Sarat a prezentat simptomatologie, nu se cunoaste sursa de infectare, se afla internat in Spitalul din Rm Sarat.


#Pacient in varsta de 33 de ani, din Amaru, s-a prezentat la UPU unde a fost testat cu test rapid. Nu este vaccinat, se afla in izolare la domiciliu, sub monitorizarea medicului de familie.


#Pacient in varsta de 34 de ani locuieste in Buzau, a prezentat simptomatologie si a solicitat SAJ. Nu este vaccinat, se afla in izolare la domiciliu, nu se cunoaste sursa de infectare.


#Pacientă in varsta de 31 de ani, locuieste in Buzau, este medic aflat in concediu pentru ingrijire copil, nu prezinta simptome, este vaccinata cu o doza de vaccin, cea de-a doua nu a mai fost administrata. Se afla in izolare la domiciliu. Nu se cunoste sursa de infectare.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare