A șasea acțiune de marcare a traseelor turistice din Munții Buzăului. Voluntarii, așteptați la o aventură în natură

Societatea Exploratorilor organizează sâmbătă, 14 mai, o nouă acțiune de marcare a unui traseu turistic din Munții Buzăului. Este cea de-a șasea activitate de acest gen pe care o organizează, iar de această dată vor urca din Gura Teghii către vârful Ivănețu, pe un traseu vechi, ale cărui marcaje abia se mai disting.


„Îi avem deja alături pe prieteni noștri de la @FabricadevopseleBuzau, care ne-au pus la dispoziție vopseaua pentru marcaje, dar mai avem nevoie și de ajutorul tău.
Așadar, căutăm voluntari pentru o escapadă în natură de 7-10 ore, în cadrul căreia vom marca dar ne vom și distra și ne vom bucura de peisajele spectaculoase ale zonei.
Nu e greu, așa că poate participa oricine, iar noi vă așteptăm în număr cât mai mare sâmbătă dimineață la ora 7.00 în benzinăria Petrom de la ieșirea din Buzău spre Nehoiu. Dacă nu ești din Buzău sau nu reușești să ajungi la ora 7.00 în benzinărie, mai organizăm un punct de întâlnire la 8.30, în centrul localității Gura Teghii, unde vom face și ședința tehnică, apoi vom pleca în traseu.
Ca echipament, recomandăm încălțăminte cu talpă profilată, rucsac, tricou de schimb, pelerină de ploaie, apă (minim 1,5L/persoană) și hrană. Vom merge grupați, ne vom împărți sarcinile pentru marcarea traseului, iar pe drum, nimeni nu va fi lăsat în urmă.
Dacă mai ai nelămuriri sau întrebări, poți suna la 0720 220 064, iar Carol îți va da toate detaliile necesare”, este mesajul transmis de Societatea Exploratorilor.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare