Accident teribil la Gura Teghii. Un mort și doi răniți grav

Accident teribil la Gura Teghii. Un mort și doi răniți grav

Un bărbat de 45 de ani, din Reghin, județul Mureș și-a pierdut viața aseară, într-un grav accident produs în satul Varlaam din comuna buzoiană Gura Teghii. Colegul său de serviciu, un bărbat de 41 de ani, și șoferul tractorului, de 26 de ani, din Gura Teghii, au fost grav răniți. Ei au fost preluați de un elicopter SMURD si transportați în spitalul din Buzău în stare gravă.

„Ieri, în jurul orei 17:30 salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Mărunțișu au intervenit cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare și prim ajutor la un accident produs pe râul Bâsca Mare, punctul de trecere Gura Milii, în apropierea localității Varlaam.
Din primele date culese de la fața locului, accidentul s-a produs in timp ce 3 persoane încercau trecerea apei curgătoare pe o punte de lemn, cu un utilaj agricol, moment în care aceasta a cedat sub greutate, astfel cei 3 căzând în albia râului.

Ulterior sosirii la fața locului, pompierii au actionat pentru evaluarea și extragerea victimelor din zona cu pricina, folosindu-se diferite sisteme și frânghii pentru aceasta, dată fiind zona greu accesibilă.
În urma evenimentului au rezultat 3 victime, dintre care una decedată, ce prezenta traumatisme incompatibile cu viața, o cea de a doua persoană în stare foarte gravă, preluată de elicopterul SMURD, iar ce a de-a treia în stare gravă, preluată de către ambulanța SMURD și transportată în cadrul UPU Buzău.
Poliția a preluat cazul, efectuând în continuare cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs evenimentul.”, se arată în comunicatul ISU.

Foto: reporterbuzoian.ro

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare