Antante Buzău, un vis al copilăriei, pictat în zeci de culori de cei peste 4000 de copii care au participat la festival pe 4 și 5 iunie

Antante Buzău, un vis al copilăriei, pictat în zeci de culori de cei peste 4000 de copii care au participat la festival pe 4 și 5 iunie


Copiii și adolescenții au putut lua parte la spectacole de teatru, ateliere practice, spectacole de artă stradală, expoziții, ateliere de dezvoltare personală și concerte.
Bulevardul Nicolae Bălcescu a devenit timp de două zile zonă de promenadă urbană și spațiu de dialog comunitar, loc în care au putut fi admirate spectacole stradale, momente de jonglerie, personaje pe picioroange, păpuși uriașe, muzică live și unde copiii au participat la ateliere educative.
Festivalul AN-TAN-TE este construit în jurul nevoilor cotidiene ale tinerei generații și are ca scop realizarea unui program care să susțină educația prin cultură accesibilă tuturor categoriilor sociale din municipiul Buzău.
În cadrul festivalului au fost prezente 10 trupe de artiști profesioniști cu experiență în teatru educativ și 8 actori specializați în pedagogie teatrală și terapie prin teatru, alături de peste 20 de facilitatori educaționali, cadre didactice din municipiul Buzău, care au realizat ateliere educative.
Festivalul își propune să promoveze arta și educația non-formală prin mijloace moderne și eficiente, accesibile tuturor copiilor din Buzău.
Mulțumim tuturor celor care au devenit parte din festival, voluntarilor care s-au mobilizat exemplar, facilitatorilor și artiștilor care pun pasiune în ceea ce fac, grupului de farmacii Maxifarma care ne-au pus la dispoziție o parte din materiale, mulțumim tuturor instituțiilor publice cu care am colaborat și care de fiecare dată sunt parte din eveniment: SCM Gloria Buzău Inspectoratul Scolar Judetean Buzau, Crucea Roșie Buzău, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău, Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, Direcția Poliția Locală Buzău, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și toți cei care ne-au oferit sprijinul lor.
Eveniment organizat de Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” Buzău și Asociația Pe Bune.
Mulțumim !

Photo credits:
Pk Liviu
Ioana Gioabă (voluntar CCAM)

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare