Anunț din partea Primariei Buzău. Proiect lansat în dezbatere publică

Anunț din partea Primăriei. Cetățenii, informați cu privire la hotărârile adoptate în ședința CLM

În conformitate cu dispoziţiile art.198, alin. (2) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, în calitate de primar al municipiului Buzău, aduc la cunoștiință publică faptul că în ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din 29 IUNIE 2022 au fost adoptate următoarele hotărâri cu caracter normativ:

  • Hotărârea nr. 112/29.06.2022 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Local al municipiului Buzău.
  • Hotărârea nr. 113/29.06.2022 privind aprobarea documentației pentru delegarea serviciului de administrare a depozitelor de deşeuri pentru deşeurile municipale şi a deşeurilor similare din Municipiul Buzău.
  • ărârea nr. 114/29.06.2022 privind aprobarea documentației pentru delegarea serviciului de sortare a deşeurilor municipale şi a deşeurilor similare din Municipiul Buzău în staţia de sortare de la Vadu Pașii.
  • Hotărârea nr. 115/29.06.2022 pentru aprobarea Regulamentului local privind asigurarea numărului minim de locuri de parcare și stabilirea suprafețelor minime de spații verzi și plantate pentru construcții și amenajări autorizate pe teritoriul municipiului Buzău.

Persoanele fizice și juridice interesate pot consulta hotărârile menționate mai sus pe site-ul www.primariabuzau.ro.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare