Facilitate pentru buzoienii care vor să participe la „Zilele Chișinăului la Buzău”. Modificări în programul de transport

Anunț din partea societății de transport local. Lucrările de asfaltare deviază anumite trasee

Societatea de transport local aduce la cunostință calatorilor faptul ca ca in intervalul orar 09.00 – 13.00 urmatoarele trasee vor fi deviate de la parcursul actual, datorita lucrarilor de asfaltare din zonele respective:

Traseul nr. 6 va fi deviat dupa cum urmeaza:- Tur: plecare Gara, traseu normal pana la statia Bazar, dupa care va face stanga pe b-dul Unirii, statie la Catedrala, dreapta pe b-dul N. Balcescu, strada Caraiman, strada Oltului, b-dul Transilvaniei si revine pe traseul normal.- Retur: pe acelasi traseu ca mai sus, in sens invers.

Traseele 23, 24 si 25 vor fi deviate dupa cum urmeaza:- Tur: Plecare statia Horticolei, traseu normal pana la statia Banca Transilvania, dupa care dreapta pe strada Obor, rond Episcopiei, reintra pe b-dul Unirii, statie la Catedrala, dreapta pe b-dul N. Balcescu, strada Caraiman, strada Oltului, b-dul Transilvaniei si reintra in traseul normal.- Retur: pe acelasi traseu ca mai sus, in sens invers.

Dupa ora 13.00 vom reintra in parcursul normal pentru traseele 6,23,24 si 25. Va multumim pentru intelegere!

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare