Ce se întâmplă cu Silviu, tânărul rănit în explozia de la Mărăcinei. Decizie de ultimă oră

Ce se întâmplă cu Silviu, tânărul rănit în explozia de la Mărăcinei. Decizie de ultimă oră

Asistentul medical, rănit grav în urma unei explozii care s-a produs în locuința acestuia din Potoceni, comuna Mărăcineni, a fost transferat în Germania. Și instalatorul care este, de asemenea, în stare critică, va fi transferat în străinătate.

“O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, efectuează vineri, 20 august, o misiune umanitară pe ruta Otopeni – Timișoara – Hanovra – Hamburg – Otopeni, pentru transportarea a doi pacienți.
Ambii pacienți au fost diagnosticați cu arsuri și vor fi tratați în facilități medicale de specialitate din Germania. Misiunea se efectuează ca urmare a aprobării ministrului apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, la solicitarea secretarului de stat și șef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. Echipa medicală va fi formată din specialiști ai UPU-SMURD București și ai Ministerului Apărării Naționale”, a anunțat Ministerul Apărării Naționale.

Asistentul medical buzoian, în vârstă de 26 de ani, a suferit leziuni grave după o explozie produsă în propria locuință. El are arsuri pe 70% din suprafața corpului. A doua zi după deflagrație, tânărul a fost transferat la o clinică din Timișoara iar atăzi, 20 august, a fost transferat în Germania.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare