Ce se întâmplă cu vremea, începând de astăzi. Anunțul meteorologilor

Ce se întâmplă cu vremea, începând de astăzi. Anunțul meteorologilor

Din această noapte va ploua slab, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări spre sfârşitul intervalului în sud-estul ţării. În centrul țării va fi ceață. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 6 şi 16 grade.

În următoarele zile, vremea va fi extrem de rece. Maximele nu vor mai depăși 25 de grade Celsius în zonele de câmpie, iar cel mai frig va fi în regiunile intracarpatice, acolo nu vor fi mai mult de 12 grade.

Valorile termice vor scădea și-n jumătatea estică a teritoriului. Cerul va fi înnorat și va ploua pe arii arii restrânse, ziua în zonele montane şi submontane şi în regiunile estice, iar noaptea îndeosebi în cele sud-vestice.

Cum va fi vremea la începutul toamnei

În perioada 6-13 septembrie, ANM anunță cantități reduse de ploi. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată România, dar mai ales în zonele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 15 grade (nordul Moldovei) şi 27 de grade (Banat). Cel mai frig va fi în partea de este a Transilvaniei, în nord-est, dar şi la munte.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare