Mesaj al președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, pentru buzoieni, cu ocazia Zilei Naționale a României

Ce spune președintele Neagu despre subiectul suspiciunii de fraudă în proiectul cu finanțare europeană de reabilitare a trei străzi

În cadrul unei conferințe de presă, președintele Petre Emanoil Neagu a adus în discuție și subiectul suspiciunii de fraudă în proiectul cu finanțare europeană de reabilitare a trei străzi importante din municipiu. Președintele CJ Buzău a spus că nu crede că primarul Toma și-ar fi însușit vreo sumă alocată lucrărilor de reabilitare, dat fiind multitudinea de rigori pe care le implică proiectele cu finanțare europeană și spune că, cel mai probabil, totul a pornit de la o „problemă tehnică”.

În primul rând, cred că se exagerează destul de mult pe ce se întâmplă în momentul acesta cu anumite lucrări pe fonduri europene în municipiul Buzău. Eu cred că ar trebui să ne gândim toți la interesul cetățeanului. Nu trebuie să găsim în momentul ăsta vinovați, ci trebuie să găsim soluții, ca să se deblocheze situația. Ce pot eu garanta este că primarul municipiului Buzău, domnul Toma, nu poate fi acuzat de rea-credință sau că a vrut să facă nu știu ce. Probabil că este o problemă tehnică, zic eu, care se poate rezolva”, a spus președintele Consiliului Județean.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare