Cine este tânărul reținut vineri, cu focuri de armă, la Crâng

Cine este tânărul reținut vineri, cu focuri de armă, la Crâng

Vineri seara, liniștea buzoienilor care se plimbau pe Bulevardul Bălcescu și în zona parcului Crâng a fost tulburată de focuri de armă trase de un polițist în încercarea de a prinde un adolescent de 16 ani, fugit de sub escortă.

Adolescentul, Ț.D.F., buzoian, de pe stradă Primăverii, este un cunoscut al polițiștilor. În prezent este cercetat în nu mai puțin de 17 dosare penale.

Tânărul a fost ultima dată reținut în noaptea de 8 spre 9 septembrie. Polițiștii locali de la camerele de monitorizare au observat cum o persoană cu o cagulă pe față sparge un magazin pe Cuza Vodă. La locul indicat a fost direcționat un echipaj, iar polițiștii locali au reușit să îl imobilizeze. Nu mică le-a fost mirarea agenților, când asupra tânărului au găsit șurubelnițe și alte ustensile folosite la spargeri.

Polițiștii locali l-au predat pe adolescent organelor de poliție pentru continuarea cercetărilor. Anchetatorii au realizat că Ț.D.F. este un vechi client de-al lor, iar în ziua următoare ar fi trebuit să fie prezentat echipelor medicale pentru expertiză în alte dosare în care era cercetat. În cazul de față dosarul a fost întocmit pentru tentativă de furt, nicidecum pentru spargere sau distrugere.

Vineri după amiază, adolescentul a fost dus la Spitalul Județean Buzău pentru control de specialitate. La un moment dat, polițiștii și adolescentul au ieșit în curte să fumeze, iar Ț.D.F. a profitat de o clipă de atenție a polițiștilor și a fugit pe Bulevardul Stadionului, către Crâng. În urmărirea sa au plecat polițiștii dar și agenții de pază ai spitalului. În cele din urmă, după ce au făcut uz de armă, polițiștii au reușit să îl prindă. Martorii susțin însă, că un agent de pază al spitalului l-ar fi pus la pământ.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare