Comisarii de mediu au lovit din nou. Amendă uriașă

Comisarii de mediu au lovit din nou. Amendă uriașă

O altă acțiune a Gărzii Naționale de Mediu, Comisariatul Județean Buzău, împreună cu reprezentați ai Poliției Locale Buzău, cu privire la verificarea respectarii condițiilor de transport al deșeurilor pe teritoriul municipiului Buzău, în conformitate cu prevederile HG 1061/2008 și Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor.

A fost oprită în trafic, pe raza municipiului Buzău, o autoutilitară ce aparținea unei persoane juridice care transporta deșeuri rezultate din activitatea de construcții și demolări. Întrucât nu a prezentat toate documentele conform prevederilor legale, persoana juridică a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10000 lei și a fost însoțită să descarce deșeurile din mijlocul de transport, la un depozit autorizat.

„Atragem atenția, pe această cale, tuturor persoanelor fizice și juridice, că transportul și depozitarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, fără respectarea prevederilor legale, se sancționează cu amendă și confiscarea mijlocului de transport folosit la săvârșirea contravenției.”, transmit reprezentanții Gărzii de Mediu.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare