Condiții deosebite pentru călătorii Trans Bus. Ce autobuze vor dispărea și cum vor arăta cele noi

Societatea de transport local continuă seria investițiilor, astfel încât buzoienii să poată călătorii în condiții cât mai bune. În perioada următoare ultimele autobuze BMC, cele galbene, vor dispărea de pe traseu, iar locul le va fi luat deautobuze electrice noi.

În curtea societății de transport public a sosit primul din cele 13 autobuze electrice care din primăvară vor circula prin oraș.

 „Ne vor sosi în total 13 autobuze electrice, de la doi producători, pe două contracte separate. Nouă autobuze marca BYD Europe și patru Temsa. Avem deja în curte stațiile de încărcate, de la ambele contracte. În curând vor începe lucrările pentru construcția platformei lor, atât în curtea noastră, cât și în oraș. Pe lângă cele 13 autobuze electrice vom mai achiziționa și alte autobuze care vor oferi călătorilor noștri cele mai bune condiții. În schimb, în 2022 vom elimina de pe trasee și ultimele 18 autobuze BMC, mă refer la cele galbene, care sunt depășite”, a declarat Gică Toader, director Trans Bus.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare