Daruri din partea Consiliului Județean pentru copiii internați la Spitalul Județean

Daruri din partea Consiliului Județean pentru copiii internați la Spitalul Județean

Crăciunul este sărbătoarea care aduce o bucurie nemărginită în sufletele oamenilor de pretutindeni, de la cei mici și până la cei mari.

În ciuda perioadei dificile pe care o traversăm cu toții, cauzată de pandemia COVID-19, copiii internați în secțiile Pediatrie, O.R.L., Chirurgie Pediatrică, cu diferite probleme de sănătate, au fost vizitați, astăzi, de către ajutoarele lui Moș Crăciun de la Consiliul Județean Buzău. 60 de pachete cu dulciuri au fost aduse la spital, acestea fiind distribuite pe secţiile unde se află copilaşi internaţi. Atmosfera de sărbătoare a fost întregită prin împodobirea bradului de Crăciun din holul spitalului, brad oferit tot de către reprezentanții Consiliului Județean Buzău.

„Conducerea unității medicale mulțumește domnului președinte al Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, pentru că și în acest an este alături de noi, pentru generozitatea și sprijinul de care a dat dovadă, prin această acțiune care a adus bucurie în sufletele micilor pacienți”, este mesajul transmis de conducerea Spitalului Județeran Buzău.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare