De astăzi a început recensământul. Ce trebuie să facă fiecare buzoian

De astăzi a început recensământul. Ce trebuie să facă fiecare buzoian

În perioada  14 martie 2022 – 15 mai 2022 se va desfășura prima  etapă de autorecenzare a Recensământului populației și locuințelor, eveniment național ce se desfășoară o data la 10 ani.

În perioada 16 mai -17 iulie 2022 se va desfășura etapa a doua, de interviu față în față, la domiciliu, cu un recenzor care va înregistra datele pe tabletă.

Este prima data în România  când recensământul va fi complet informatizat, oferind posibilitatea cetățenilor să se autorecenzeze online folosind orice telefon mobil inteligent, tabletă sau calculator cu acces la internet, accesând site-ul www.recensamantromania.ro

În cazul în care aveți nevoie de sprijin în procesul de autorecenzare sau nu doriți să primiți recenzorii la domiciliu în etapa a doua, puteți apela la unul din centrele de autorecenzare asistată  din municipiu:

Pentru informarea cetățenilor, Direcția de Poliție Locală va distribui în municipiu materiale privind desfășurarea recensământului.

Reprezentanții Primăriei îndeamnă toți cetățenii municipiului Buzău  să participe la Recensământul populației și locuințelor în etapa de AUTORECENZARE.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare