Două accidente grave petrecute în același timp. În ambele sunt implicați tineri

Două accidente grave petrecute în același timp. În ambele sunt implicați tineri

Trafic dirijat la ieșire din municipiul Buzău spre Șoseaua Pogonele, din cauza unui accident rutier. O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe Șoseaua Pogonele, pe direcția Smeeni către Buzău, de către un șofer buzoian, în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul asupra direcției și a ieșit în afara părții carosabile, intrand în coliziune cu un copac marginal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a pasagerului acestuia, un tânăr în vârstă de 22 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Trafic dirijat și în municipiul Buzău, la intersecția Stadionului cu Traian Vuia, din cauza unei coliziuni între un autovehicul și motocicletă.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul care circula pe strada Traian Vuia, la volanul căruia se afla un șofer buzoian, în vârstă de 21 de ani, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă pe bulevardul Stadionului, dinspre bulevardul Unirii către bulevardul Nicolae Bălcescu de către un tânăr de 25 de ani, de asemenea din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului și a pasagerului acestuia, în vârstă de 27 de ani, de asemenea din Buzău.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare