Două dintre victimele exploziei de la Mărăcineni, în stare critică. Din ce motiv s-a produs deflagrația

Două dintre victimele exploziei de la Mărăcineni, în stare critică. Din ce motiv s-a produs deflagrația

In urma exploziei produse in comuna Mărăcineni, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate 4 victime: unul dintre ei este un tanar in varsta de 26 de ani, proprietarul casei, care a suferit arsuri de gradul II-III, la nivelul feței, gâtului, trunchiului, membrelor superioare, și se afla internat în sectia A.T.I.-Arsi.

Un alt barbat în vârstă de 51 de ani, care a suferit arsuri de gradul II-III la nivelul membrelor inferioare, membrelor superioare, toracelui si feței, si se află internat în sectia A.T.I.-Arsi. Acesta era instalatorul care montase centrala în locuință și intenționa să golească țevile de aer, numai că operațiunea a desfășurat-o cu geamurile închise. În interior s-au acumulat gaze, iar în scurt timp s-a produs deflagrația.

Cei doi au arsuri pe aproximativ 70% din suprafata corpului și sunt în stare critică.

Alte 2 victime, un barbat in varsta de 70 de ani, socrul proprietarului, care a suferit un politraumatism minor în urma exploziei, arsuri de gradul II la genunchi bilateral si se afla internat în secția Chirurgie plastică, si fiica sa, soția proprietarului, o femeie în vârstă de 43 de ani, care a suferit policontuzii prin explozie, multiple plăgi faciale, torace posterior cu corp străin (sticla). Femeia a rămas internată in secția A.T.I.-Chirurgie Plastică.

Cei doi proprietari ai casei fac parte din personalul medical al UPU și urma să se mute în casă nou-construită.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare