DRDP Buzău anunță deschiderea ciculației rutiere, pe un fir, pe noul pod de la Cislău, pe DN 10

DRDP Buzău anunță deschiderea ciculației rutiere, pe un fir, pe noul pod de la Cislău, pe DN 10

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău anunță participanții la trafic că începând de marți, 31 mai 2022, s-a deschis circulația rutieră pe noul pod de la Cislău, pe DN 10.

Până în momentul în care vor fi finalizate lucrările, traficul rutier se desfășoară pe un singur fir. În acest fel se va putea lucra în ritm alert la demolarea vechiului pod.

Reamintim, în luna iulie a anului 2019, CNAIR a semnat contractul cu firma care a câștigat licitația pentru realizarea acestui obiectiv extrem de important pentru buna desfășurare a circulației rutiere pe DN 10 Buzău-Brașov.

Noul pod peste râul Bâsca Chiojdului, între Cislău și satul Poienile, este un pod nou, cu trei deschideri și structură metalică.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la DRDP Buzău la numărul 0238/725431 sau accesând pagina: http://buzau.cnadnr.ro/ro , dar și pagina de FB: https://www.facebook.com/Directia-Regionala-de-Drumuri-si-Poduri-Buzau-104433535587201/ #drdpbuzau #cnair

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare