GALERIE FOTO Echipă completă la vârful Prefecturii. Ce experiență au cei doi subprefecți

Astăzi a avut loc ceremonia de învestire la Prefectura Buzău a celor doi subfrefecți, numiți în ședința de Guvern de miercuri. Aceștia au fost propuși de PSD, și au depus jurământul într-o ceremonie organizată on-line după care au organizat o conferință de presă. Este vorba despre Gabriel Ilie și Constantin Cristea.

Gabriel Ilie are 48 de ani și se bazează pe o experiență profesională obținută chiar în Ministerul Afacerilor Interne în cadrul căruia a activat din 1996.

„Am 48 de ani și am 2 copii, un băiat de 24 de ani, student și angajat, în același timp, la o multinațională din București și o fetiță de 9 ani și jumătate, elev, un mic artist cu care am mai ieșit din când în când în lumea artistică. Sunt căsătorit, soția este polițistă la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău. Am activat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, începând cu anul 1996. În ultimii 10 ani am fost la Direcția Generală Anticorupție, Serviciul Județean Anticorupție Buzău, pe domeniul de prevenire, însă am fost activ și la departamentul de combatere, când a fost cazul, alături de colegii mei”, a spus jurnaliștilor Gabriel Ilie, subprefectul Buzăului.

Constantin Cristea are 34 de ani și este licențiat în Științe Politice. În ultimii ani a deținut mai multe funcții la cabinetul secretarului de stat din cadrul Ministerului Turismului, consilier la Camera Deputaților și administrator public al comunei Vernești.

” Începând de astăzi știu că am o responsabilitate imensă, însă determinarea va fi aceeași. Începe o nouă provocare pentru mine, sper să fac față cu brio, alături de domnul prefect și de domnul subprefect ,să facem o echipă bună și să luăm cele mai bune măsuri pentru locuitorii județului Buzău. Îmi doresc de asemenea să prevenim valul 5 așa cum trebuie, să luăm și aici cele mai bune măsuri, cele mai bune soluții în această privință și locuitorii județului să fie mulțumiți de conducerea Prefecturii”, a declarat Constantin Cristea, subprefect al Buzăului.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare