GALERIE FOTO Practică în Madeira pentru 14 eleve de la Liceul Tehnic. O experiență de neuitat

GALERIE FOTO Practică în Madeira pentru 14 eleve de la Liceul Tehnic. O experiență de neuitat

14 eleve de clasa a X-a de la Liceul Tehnic s-au bucurat în ultimele două săptămâni de un stagiu de practică la cel mai bine cotat restaurant de pe luxoasa insulă. Liceencele, însoțite de trei cadre didactice, au plecat din România pe 27 februarie.

După un zbor fără incidente, odată ajunse în Madeira, liceencele și cadrele didactice s-au cazat și au vizitat locația în care timp de două săptămâni urmau să facă practică.

Chiar dacă în primele minute în locația exclusivistă fetele de la profilul Gastronomie al Liceului Tehnic au fost ușor reținute, imediat s-au adaptat. Partenerul de practică le-a explicat ce trebuie sa facă, dar le-a și oferit ponturi despre meseria în care fetele se specializează. În doar câteva ore practicantele s-au familiarizat cu locul și s-au descurcat de minune. Entuziasmul liceencelor a fost cu atât mai mare, cu cât au văzut că sunt îndemnate să se implice.

Timp de două săptămâni liceencele au efectuat stagiul de practică sub atenta supraveghere a partenerilor și a cadrelor didactice și au învățat o mulțime de lucruri noi.

Cele 14 eleve de la Liceul Tehnic nu au făcut doar practica în Madeira. Au avut ocazia să se bucure de vizite culturale, la Machico, Porto Moniz și alte locuri ale căror imagini te lasă fără cuvinte.

În ultima seara petrecută în Madeira, elevele Liceului Tehnic și cadrele didactice au primit documentele care atestă perioada de practică, dar și felicitări pentru prestația lor în cele două săptămâni.

Stagiul de practică petrecut de cele 14 eleve face parte dintr-un proiect amplu, implementat de Liceul Tehnic în acest an școlar. În cadrul acestui proiect jumătate dintre elevii de clasa a X-a ai Liceului Tehnic vor efectua stagiul de practică în Portugalia.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare