Galerie foto. Președintele Neagu și Moroșanu, întâlnire cu elevii de la Pătârlagele

Galerie foto. Președintele Neagu și Moroșanu, întâlnire cu elevii de la Pătârlagele

A  15-a ediţie a Dynamite Fighting Show se va desfăşura vineri, 24 iunie, în Sala Romeo Iamandi din municipiul Buzău, acolo unde numele principale de pe afiş vor fi Bogdan Stoica, Freddy Kemayo, Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă şi Florin Rambo Lambagiu.

Cu această ocazie, promotorul evenimentului, Cătălin Moroşanu, împreună cu președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a demarat și o campanie anti-bullying în școlile din județul Buzău. Prima vizită a avut loc la Liceul „Radu Vlădescu” Pătârlagele.

„Campania 𝙖𝙣𝙩𝙞-𝙗𝙪𝙡𝙡𝙮𝙞𝙣𝙜 alături de Cătălin Moroșanu a început cu vizita la Liceul „Radu Vlădescu” Pătârlagele. Bullying-ul este un fenomen atât de complex și sensibil, care ajunge să împartă elevii în agresori și victime. Trebuie să conștientizăm aceste aspecte, să-i ajutăm să le gestioneze și să stopăm orice formă de agresiune! Din păcate, „agresorii” sunt și ei, de cele mai multe ori, „victime” ale adulților – părinți, bunici, alte rude, ori ale mediului în care trăiesc.
Îi sunt recunoscător lui Cătălin Moroșanu pentru implicare, este un exemplu pentru tineri și transmite mesaje care ajung mai repede și mai ușor la ei.”, a transmis președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Maine, 31.05.2022, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoi Neagu va fi prezent alături de Cătălin Moroșanu in cadrul campaniei anti-bullying la Liceul Teoretic Pogoanele și Liceul cu Program Sportiv Buzau.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare