GALERIE FOTO S-a inaugurat podul de la Vadu Pașii

GALERIE FOTO S-a inaugurat podul de la Vadu Pașii

Astazi, în prezența autorităților locale din Buzău și din comuna Vadu Pașii a avut loc deschiderea oficială a podului de la Vadu Pașii.

La intarea pe pod dinspre municipiul Buzău au fost prezenți președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu însoțit de primarul Constantin Toma, senatorul Lucian Romașcanu și deputatul Romeo Lungu, iar la intrarea pe pod dinspre Vadu Pașii au fost prezente autoritățile locale din comuna Vadu Pașii.

După tăierea panglicilor, cu toții s-au întâlnit la jumătatea podului, unde a avut loc o scurtă ceremonie religioasă.

„Podul ce leagă municipiul Buzău de comuna Vadu Pașii este de astăzi deschis circulației! După multe obstacole întâmpinate, discuții și avize, schimbări de soluții tehnice, dar și calamități ce au întârziat finalizarea acestui obiectiv, începând de astăzi putem circula pe noul pod. Acest proiect a fost o prioritate pentru mine, fiind un pod foarte important pentru cetățenii din zona și nu numai. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea lui, dar mai ales cetățenilor pentru răbdare și înțelegere!”, este mesajul transmis astăzi de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare