GALERIE FOTO Vrem o țară ca afară. Dar noi ce facem în acest sens? Buzăul, sufocat de gunoaie

GALERIE FOTO Vrem o țară ca afară. Dar noi ce facem în acest sens? Buzăul, sufocat de gunoaie

O simplă plimbare prin municipiul Buzău este sufiecientă pentru a-ți face idee despre nivelul de educație al unora dintre locuitorii municipiului Buzău.

Cu toții arătăm cu degetul către ordinea, disciplina și curățenia din țări precum Germania, Austria, Cehia, Norvegia sau Suedia, însă noi nu împrumutăm nimic din comportamentul locuitorilor acestor țări.

La noi, este gunoi pe stradă pentru că noi îl aruncăm, sunt deșeuri pe râuri pentru că noi le depozităm acolo, chiar și la platformele de gunoi este mai simplu să așezăm sacul menajer lângă, decât să îl depozităm corespunzător. În aceste zile, orașul Buzău pare sufocat de gunoi. Poate că și societatea de salubritate ar putea fi acuzată că nu ridică la timp gunoaiele, dar dacă noi așteptăm mereu să facă alții și nu respectăm norme elementare de conviețuire și de educație civică nu putem să mai emitem niciun fel de pretenție

În aceste condiții, nu ne rămâne decât să așteptăm, poate copiii noștri vor avea un comportament corespunzător față de mediu și societate.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Promo

Citeste si articolele urmatoare

Citeste si articolele urmatoare